Alegeri 2016 | Usatîi a votat la Ambasada de la Moscova. Poliția susține că rușii au ignorat sesizarea Chișinăului

  • 13 Noiembrie 2016 16:59
Alegeri 2016 | Usatîi a votat la Ambasada de la Moscova. Poliția susține că rușii au ignorat sesizarea Chișinăului

Renato Usatîi anunță pe pagina sa de Facebook că a votat la Ambasada Republicii Moldova la Moscova, lucru confirmat și de serviciul de presă al Partidului Politic „Partidul Nostru”, pe care îl conduce, transmite IPN.

„Am votat... De data aceasta la Ambasada Republicii Moldova la Moscova”, a scris Usatîi, subliniind că informațiile că s-ar afla în urmărire internațională sunt false.

Primarul de Bălți a mai spus că, la ieșirea din secția de votare, a fost aclamat de către mulțimea care a venit să voteze.

În replică, Inspectoratul General al Poliției declară că autritățile moldovenești au informat poliția din Federația Rusă despre faptul ca Renato Usatîi ar putea să se prezinte la Ambasada de la Moscova pentru a vota, însa aceasta din anumite motive nu ar fi reacționat la sesizarea facuta de IGP.

„Despre faptul că Renato Usatîi ar putea vizita Ambasada RM în Rusia a fost informată poliția Rusiei, însă, cu regret sub diferite pretexte, ei nu au reacționat la sesizarea poliției Republicii Moldova”, afirmă IGP, potrivit ProTV Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău