Alegeri 2016 | Natalia Morari îi dă replica lui Dodon: Să vină la dezbaterile moderate de Andrei Popov

  • 07 Noiembrie 2016 13:54
Alegeri 2016 | Natalia Morari îi dă replica lui Dodon: Să vină la dezbaterile moderate de Andrei Popov

Realizatoarea emisiunilor de dezbateri de la TV7, Natalia Morari, îl îndeamnă pe Igor Dodon să accepte participarea, în această seară, la o rundă de dezbateri electorale moderată de fostul ambasador al Republicii Moldova la Viena, Andrei Popov, autorul emisiunii „Diplomația populară” difuzat de același post de televiziune. Jurnalista îi răspunde în acest fel liderului PSRM, care a acuzat-o de partizanat în favoarea Maiei Sandu.

Totodată, Natalia Morari anunță că în dimineața zilei de astăzi, 7 noiembrie, staff-ul electoral al lui Igor Dodon i-a confirmat participarea acestuia la emisiunea pe care urmă să o modereze.

„Ce tine de partizanat, vreau sa va atrag atentia la rapoartele de monitorizare ale campaniei electorale, prezentate de catre Centrul de Jurnalism Independent si Asociatia Presei Independente (dar si CCA). Vedeti acolo cum este reflectata campania de catre postul TV7 (echidistant) si, de exemplu, postrurile NTV v Moldove si Accent TV. In rest, va doresc succese in campanie si sper sa nu ignorati telespectatorii TV7, care n-ar trebui sa sufere din cauza atitudinii Dvs. fata de mine”, scrie Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

 

Amintim că, tot astăzi, candidatul PSRM la funcția de șef al statului, Igor Dodon, a condiționat participarea sa, alături de lidera PAS, Maia Sandu, la dezbaterile electorale organizate organizate de TV7, cerând postului să propună un alt moderator.

Candidatul PSRM la funcția de șef al statului, Igor Dodon, condiționează participarea sa, alături de lidera PAS, Maia Sandu, la dezbaterile electorale organizate de unele posturi de televiziune. - See more at: http://radiochisinau.md/alegeri-2016-dodon-pune-conditii-unor-posturi-tv-pentru-a-participa-la-dezbaterile-electorale---40626.html#sthash.hws95CDq.dpuf
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
26,63
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:6,17 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău