Alegeri 2016 | Dodon pune condiții unor posturi TV pentru a participa la dezbaterile electorale

  • 07 Noiembrie 2016 12:57
Alegeri 2016 | Dodon pune condiții unor posturi TV pentru a participa la dezbaterile electorale

Candidatul PSRM la funcția de șef al statului, Igor Dodon, condiționează participarea sa, alături de lidera PAS, Maia Sandu, la dezbaterile electorale organizate de unele posturi de televiziune.

Astfel, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, anunță că are rezerve față de participarea la dezbaterile de la TV7, „deoarece acolo este o moderatoare fata de a carei impartialitate avem mari dubii”. Liderul socialiștilor nu-i spune numele, fiind probabil vorba despre jurnalista Natalia Morari, însă afirmă că arvea temeiuri să o bănuiască de partizanat în favoarea Maiei Sandu.

Drept urmare, el cere TV7 să propună un alt moderator, „neutru, care nu este partinitor politic”.

De asemenea, Igor Dodon scrie că va examina oportunitatea de a participa la dezbaterile electorale de la Jurnal TV, care, potrivit politicianului, ar fi un canal angajat politic în susținerea oponentei sale, precum și la televiziunile din holdingul care se află în proprietatea vicepreședintelui PD, Vlad Plahotniuc (Prime, Canal 2, Cabal 3 și Publika TV – n.red.).

„In rest, voi participa la toate dezbaterile cu Maia Sandu de la posturile PRO TV si Moldova 1, ca fiind mai putin partinitoare sub aspect electoral”, anunță în final Igor Dodon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:5,66 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău