Alegeri 2016 | Maia Sandu: ”Nu voi aduce migranți sirieni. Sunt niște minciuni”

  • 04 Noiembrie 2016 08:26
Alegeri 2016 | Maia Sandu: ”Nu voi aduce migranți sirieni. Sunt niște minciuni”

Maia Sandu, candidata comună a dreptei la alegerile prezidențiale, dezminte acuzațiile aduse de către contracandidatul său că, dacă va ajunge președinte, va aduce emigranții sirieni în Republica Moldova, va legaliza căsătoriile dintre persoanele de același sex și va închide bisericile.

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterilor electorale de la postul de televiziune „PRO TV Chișinău”, transmite IPN.

„Sunt niște minciuni sfruntate de ale lui Dodon. Nu voi face nici unul din aceste lucruri. Cum să închid bisericile, dacă eu singură merg la biserică? Numai că eu nu mă fotografiez în biserică pentru a-mi face PR cu aceasta, așa cum o face Dodon. Un om credincios vine la biserică nu pentru a se fotografia. Nu am văzut un om mai mincinos ca Dodon”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu l-a acuzat pe Igor Dodon că ar fi omul lui Plahotniuc și a spus că nu va semna documentul anti-Plahotniuc propus de către candidatul său: „Igor Dodon înseamnă Plahotniuc. Igor Dodon este cel care are relații de afaceri cu Plahotniuc și care zboară cu avioanele private ale acestuia. Spuneți, domnule Dodon, unde ați zburat cu avionul privat al lui Plahotniuc și din ai cui bani. Dodon i-a vândul un hotel lui Plahotniuc la preț derizoriu ș statul a pierdut peste 120 de milioane de lei. Nu voi semna niciun document împreună cu Igor Dodon. Eu semnez anti-Plahotniuc și anti-Dodon”, a declarat Maia Sandu.

Candidata dreptei la prezidențiale a dat de înțeles că Dodon ar putea să ajungă la închisoare. „Da, a mai rămas încă un penal care să mă sprijine, și acela sunteți Dumneavoastră! Nu știu ce aveți cu Filat, dar o să-i spuneți totul personal, atunci când o să ajungeți în Penitenciarul 13. Dumneavoastră aveți detaliile de la BEM, Dumneavoastră ați fost la nunta lui Ilan Șor, nu eu”.

Maia Sandu a dat asigurări că nu va lua decizii importante fără a consulta cetățenii. „Îmi asum responsabilitatea și voi demonstra că am responsabilitate, după cum am demonstrat până acum. Vă asigur că deciziile importante le vor lua cetățenii”. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău