Alegeri 2016 | Maia Sandu: Am realizat o victorie importantă, dar mai avem un PAS

  • 31 Octombrie 2016 16:19
Alegeri 2016 | Maia Sandu: Am realizat o victorie importantă, dar mai avem un PAS

Lidera Partidului ”Acțiune și Solidaritate” consideră rezultatele primului tur de scrutin drept o victorie, dar a îndemnat cetățenii să se mobilizeze și să iasă masiv la vot la al doilea tur de scrutin.

”Celebrăm o primă victorie comună asupra minciunii și a hoției”, a declarat Maia Sandu într-o conferință de presă în care a ieșit alături de alți lideri politici care au susținut-o în primul tur de scrutin, dar și de reprezentanți ai societății civile și oameni de cultură.

Ea a declarat că rezultatele alegerilor au demonstrat că oamenii vor schimbarea guvernării. ”Alegerile de ieri au arătat foarte clar – avem o guvernare de carton. Ieri bula de săpun s-a spart. Votul oamenilor a confirmat că această guvernare este total nelegitimă și nu reprezintă pe nimeni”, a declarat Maia Sandu.

Totodată, ea a menționat că rezultatele de duminică, 30 octombrie, sunt doar o primă victorie și a îndemnat cetățenii să se mobilizeze la alegeri. ”Ieri am realizat o victorie importantă, dar mai avem un pas. Dragi cetățeni, acum am mare nevoie de încrederea voastră, a tuturora”, a subliniat ea.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:51 %
Vint:6,17 m/s
Wed
10
Thu
12
Fri
13
Sat
12
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău