Alegeri 2016//Iurie Leancă s-a lansat oficial în campania electorală

  • 01 Octombrie 2016 19:25
Alegeri 2016//Iurie Leancă s-a lansat oficial în campania electorală

Candidatul Partidului Popular European la funcția de președinte Iurie Leancă s-a lansat oficial în campania electorală.

Continuarea parcursului european, bunăstarea cetățenilor, relații strategice cu partenerii din vest, construirea unei justiții independente, identificarea și pedepsirea vinovaților de furtul miliardului  dar și recuperarea banilor, dezvoltarea relațiilor cu Statele Unite dar și cu statele din Estul Europei, sunt câteva dintre obiectivele cuprinse în viziunea de dezvoltare a țării enunțate de Iurie Leancă.

 ”Avem nevoie de un stat prosper și îl putem construi cu ajutorul investițiilor europene.  Fiecare țară mică are în vedere creareaunor relații speciale cu alte țări, puternice. În cazul nostru vorfi România și Germania și bineînțeles vom continua să dezvoltăm relațiile strategice cu SUA, a declarat Iurie Leancă.

 Rusia este văzută de Iurie Leancă un partener strategic dar doar în condițiile unei relații bilaterale corecte bazate pe reguli clare.

Amintim că vineri, 30 septembrie, s-au lansat oficial în campania electorală trei candidați: democratul Marian Lupu, Dumitru Ciubașenco din partea Partidului Nostru și socialistul Igor Dodon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
15,24
Câțiva nori
Umiditate:72 %
Vint:5,14 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău