ALEGERI 2014! Primele reacții ale principalelor partide

  • 30 Noiembrie 2014 22:19
ALEGERI 2014! Primele reacții ale principalelor partide

Liderii principalelor partide evită să dea aprecieri alegerilor care s-au desfășuratr atăzi dar și a camoaniei electorale.

Aceștia au declarat astăzi seara, după încheierea procesului de vot că a fost o campanie elctorală complicată, dar, relativ liniștită. Liderii politici nuvorbesc deocamdată despre o viitoare coaliție, în condițiile în care încă nu există nhicio cifră oficială despre rezultatele alegerilor.

Președintele Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin a declarat în cadrul unei ieșiri la presă că alegerile, dar și campania electorală au fost relative calme. El însă a atars atenția la imposibilitatea mai multor alegători din Federația Rusă de a-și exercita dreptul la vot.

Același subiect a fost accentuat și de președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon, care a invocat și alte repsupuse încălcări, în special în Campania electorală, precum excluyderea unui partid din cursă.

În același timp, președintele Partidului Democrat Marian Lupu, cel al Partidului Liberal Mihai Ghimpu și vicepreședintele Partidului Liberal Democrat Valeriu Streleț și-au exprimat speranța că după alegerile de asdtăzi va fi posibilă crearea unei noi coaliții pro-europene care va continua procesul de modernizare a Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Tue
10
Wed
11
Thu
11
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău