Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular, iar în prezent se odihnește într-o clinică din Elveția

  • 09 August 2019 09:28
Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular, iar în prezent se odihnește într-o clinică din Elveția

Actorul francez Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular în urmă cu câteva săptămâni și a avut o "ușoară" hemoragie cerebrală, iar în prezent se odihnește într-o clinică din Elveția, a anunțat joi fiul său cel mare, Anthony Delon, citat de AFP.

Funcțiile sale vitale sunt "perfecte, iar starea lui este stabilă, potrivit medicilor", a precizat Anthony Delon într-o declarație transmisă AFP.

"Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular și a avut ușoară hemoragie cerebrală", a explicat el în text.

"A fost operat la Pitié-Salpętričre (spital din Paris, n.a.), unde a stat trei săptămâni la terapie intensivă. Întreaga familie a stat cu rândul la patul său, fratele meu, sora mea și mama mea, Nathalie", a precizat el.

"Tatăl meu s-a întors în Elveția și se odihnește liniștit într-o clinică", a continuat el. "Sora mea, care locuiește acum în Elveția, îi urmărește îndeaproape recuperarea și ne ține la curent cu evoluția zilnică", se precizează în finalul declarației.

În ultimele săptămâni, mai multe reviste dedicate celebrităților, printre care Closer și Here, au susținut că actorul a fost victima unui accident cardio-vascular și a unei hemoragii cerebrale.

La jumătatea lunii iunie, anturajul profesional al lui Alain Delon a precizat pentru AFP că actorul a fost internat la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine (Hauts-de-Seine) "pentru vertij și dureri de cap aparent minore". "Simptome ale unei aritmii cardiace de care suferă actorul", a explicat sursa precizând că vedeta a fost supusă unor examene medicale și urmează să fie externată curând".

Figură sacră a cinematografiei, Alain Delon a primit un Palme d'Or pentru întreaga carieră la Cannes în urmă cu câteva săptămâni, distincție înmânată de fiica sa, Anouchka.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău