Al treilea film din seria 'Night at the Museum' marchează ultima apariție a actorului Robin Williams

  • 26 Decembrie 2014 12:59
Al treilea film din seria 'Night at the Museum' marchează ultima apariție a actorului Robin Williams

Al treilea și ultimul film din seria 'Night at the Museum' (O noapte la Muzeu) pare a fi unul de rămas bun pentru doi actori consacrați, scrie Reuters.

'Night at the Museum: Secret of the Tomb' (O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului), lansat la 19 decembrie și care vineri are premiera în România, marchează ultima apariție în fața camerelor de filmare a legendarului actor de comedie Robin Williams și este penultimul film al veteranului actor nanogenar Mickey Rooney, amândoi decedați în acest an.

Pe genericul filmului se poate citi 'În memoria iubitoare a lui Mickey Rooney' și 'Pentru Robin Williams - magia nu se termină niciodată'.

Filmul este regizat de Shawn Levy, în timp ce scenariul este semnat de David Guion și Michael Handelman. Robin Williams joacă rolul președintelui american Teddy Roosevelt, iar Mickey Rooney apare în rolul lui Gus, unul din paznicii de noapte.

Acțiunea celei de-a treia părți a seriei are loc în British Museum din Londra. Personajul principal Larry (interpretat de Ben Stiller) este ajutat de Roosevelt și de curajosul Lancelot (Dan Stevens) în lupta sa contra unui faraon malefic (jucat de Ben Kingsley) readus la viață cu ajutorul unei tăblițe magice. 

Primele două filme, Night at the Museum (O Noapte la Muzeu, 2006) și Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (O Noapte la Muzeu: Bătălia de la Smithsonian, 2009), au avut un uriaș succes la nivel mondial, adunând încasări de aproape un miliard de dolari, notează Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău