Al cincilea film din saga Indiana Jones va ajunge pe ecrane abia în iulie 2020

  • 29 Iunie 2018 18:37
Al cincilea film din saga Indiana Jones va ajunge pe ecrane abia în iulie 2020

Cea de-a cincea parte a seriei Indiana Jones, ale cărei filmări urmau să înceapă în aprilie anul viitor în studiourile britanice, va avea premiera în sălile de cinema abia în iulie 2020 din cauza unor tergiversări de producție, potrivit revistei de specialitate Variety citată vineri de EFE.

Surse apropiate producției au declarat revistei că filmările nu pot începe la data prevăzută și că a fost nevoie ca acestea să fie amânate timp de mai multe luni, sau chiar un an.

O parte a problemei este că unii membrii-cheie ai echipei de creație nu și-au dat încă avizul scenariului final.

De fapt, potrivit site-ului de specialitate Collider, Jonathan Kasdan - fiul lui Lawrence Kasdan, scenaristul filmului 'Raiders of the Lost Ark' - ar fi fost angajat să scrie un nou scenariu.

David Koepp, autor al episodului anterior al acestei saga, 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull', fusese angajat inițial să redacteze scenariul original la cel de-al cincilea episod.

Studioul Disney a anunțat în 2016 că Steven Spielberg va fi responsabil cu realizarea noului lungmetraj care îl va avea din nou pe Harrison Ford în rolul arheologului aventurier.

Episoadele anterioare ale acestei francize au avut încasări de aproximativ 2 miliarde de dolari la box office-ul mondial.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău