AKORD lansează o piesă cu îndemn patriotic (Audio)

  • 22 Octombrie 2023 14:40
0%
00:00:00
00:00:00

Trupa AKORD a lansat o nouă piesă - HORA DE SĂRBĂTOARE, o creație muzicală care va fi  interpretă în premieră în cadrul concertelor din 2 și 3 decembrie 2023, de la Palatul Național Nicolae Sulac.

“Fie viața cum o fi, știe fiecare, neamul nostru va trăi demn și în picioare! - acesta este îndemnul patriotic al noii piese marca AKORD.

Hora de sărbătoare este o compoziție scrisă pe muzica lui Iurie Badicu,  împreună cu Igor Sîrbu și Eduard Malareu, textul aparținând textierului și producătorului AKORD - Iurie Badicu.

Recent, Igor și Eduard, care sunt sunt în toiul pregătirilor pentru cele două concerte, au postat pe rețelele sociale, un reel în care vorbesc despre spectacolul care urmează, despre echipa creativă, dar și despre faptul că, deja „îi încearcă mari emoții”, artiștii însă le administrează cu succes și se arată siguri că „totul va ieși bine”.

În cadrul acestor concerte identice, Igor și Eduard au mers pe mâna regizoarei Alla Donțu, care pregătește un show deosebit în care soliștii AKORD vor fi acompaniați de instrumentiști de forță, precum sunt percuționistul Pentru Moiseev, pianistul Marian Ungur și chitaristul Sergiu Vătavu. Scena va fi completată cu vocaliștii și instrumentiștii de la XO – BAND.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău