Air Baltic lansează cursa Chișinău-Riga începând cu anul 2024

  • 29 August 2023 15:21
Air Baltic lansează cursa Chișinău-Riga începând cu anul 2024

Una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, Air Baltic, va lansa cursa Chișinău - Riga începând cu anul 2024. Anunțul a fost făcut astăzi de vicepremierul Dumitru Alaiba, ministru al Dezvoltării Economice și Digitalizării, transmite MOLDPRES.

Oficialul a precizat că biletele pentru cursa Chișinău - Riga vor fi disponibile deja săptămâna asta. „Air Baltic lansează cursa Chișinău-Riga începând cu anul 2024. Biletele vor fi disponibile deja săptămâna asta. Air Baltic e unul din cei mai mari low-costeri din Europa. Continuăm discuțiile și cu alții! Loc în aeroport mai este”, a afirmat Dumitru Alaiba. 

Anterior, autoritățile au anunțat că au loc discuții cu mai multe companii aeriene privind operarea zborurilor de pe Aeroportul Internațional Chișinău. La începutul lunii august, trei companii aeriene au anunțat că lansează curse directe spre Chișinău. Acestea sunt Southwind Airlines, Israir și Azerbaidjan Airlines - AZAL. 

Potrivit datelor statistice prezentate de administrația aerogării, numărul total de pasageri transportați timp de șapte luni ale acestui an a atins cifra de 1,5 milioane, fiind în creștere față de aceeași perioadă a anului precedent de 51,1% sau cu peste 508 mii de pasageri.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:1,03 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
12
Thu
8
Arhivă Radio Chișinău