AIPA confirmă perchezițiile efectuate de CNA. „Conducerea se disociază de angajații care admit manifestări coruptibile în activitatea lor”

  • 24 Ianuarie 2023 11:37
AIPA confirmă perchezițiile efectuate de CNA. „Conducerea se disociază de angajații care admit manifestări coruptibile în activitatea lor”

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură confirmă faptul că ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii au inițiat percheziții la domiciliile și birourile de serviciu ale unor angajați ai Agenției, aceștia fiind suspectați de depășirea atribuțiilor de serviciu.

Prin urmare, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură va acorda tot suportul și va colabora activ cu organul de urmărire penală în partea ce ține de investigarea angajaților, în strictă conformitate cu prevederile legislației în vigoare, se arată într-un comunicat al AIPA.

Conducerea AIPA se disociază de angajații care admit manifestări coruptibile în activitatea lor, precum și reiterează angajamentul de a continua activitatea în spiritul legalității, transparenței, corectitudinii și responsabilității, inclusiv declară toleranța zero la actele de corupție. 

Totodată, se îndeamnă persoanele fizice și juridice să sesizeze conducerea AIPA, apelând la linia fierbinte 022 21 33 33, privitor la orice abatere admisă în procesul examinării cererilor și a petițiilor de către angajații AIPA, pentru a fi investigate în limitele prevederilor legale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,12 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău