Mai multe curse aeriene programate pe Aeroportul Chișinău înregistrează întârzieri, iar unele au fost anulate

  • 08 Ianuarie 11:51
Mai multe curse aeriene programate pe Aeroportul Chișinău înregistrează întârzieri, iar unele au fost anulate

Mai multe curse aeriene operate de pe Aeroportul Internațional Chișinău înregistrează întârzieri atât la sosiri cât și la decolări în dimineața zilei de 8 ianuarie din cauza ninsorilor abundente căzute în cursul nopții trecute, informează Radio Chișinău.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Aeroportului, se înregistrează întârzieri la sosiri pentru cel puțin trei curse aeriene: Sharm el Sheikh, Istanbul și Yerevan.

De asemenea, întârzie decolare pentru patru curse cu destinațiile Frankfurt pe Main, Istanbul, Baku și Yerevan. Totodată, un zbor spre București a fost anulat, potrivit informațiilor de pe tabelul online al Aeroportului din Chișinău.

„Din cauza vântului lateral și a precipitațiilor sub formă de ninsoare densă, nu este posibilă efectuarea procedurilor de degivrare a aeronavelor, prin urmare nu se permite decolarea aeronavelor degivrarea aeronavelor(de-icing) fiind o procedură necesară pentru siguranța zborului. Zborurile pot suferi întârzieri sau anulări”, transmit reprezentanții Aeroportului Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
24,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:69 %
Vint:7,2 m/s
Sun
19
Mon
22
Tue
23
Wed
25
Thu
22
Arhivă Radio Chișinău