Mai multe curse aeriene programate pe Aeroportul Chișinău înregistrează întârzieri, iar unele au fost anulate

  • 08 Ianuarie 11:51
Mai multe curse aeriene programate pe Aeroportul Chișinău înregistrează întârzieri, iar unele au fost anulate

Mai multe curse aeriene operate de pe Aeroportul Internațional Chișinău înregistrează întârzieri atât la sosiri cât și la decolări în dimineața zilei de 8 ianuarie din cauza ninsorilor abundente căzute în cursul nopții trecute, informează Radio Chișinău.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Aeroportului, se înregistrează întârzieri la sosiri pentru cel puțin trei curse aeriene: Sharm el Sheikh, Istanbul și Yerevan.

De asemenea, întârzie decolare pentru patru curse cu destinațiile Frankfurt pe Main, Istanbul, Baku și Yerevan. Totodată, un zbor spre București a fost anulat, potrivit informațiilor de pe tabelul online al Aeroportului din Chișinău.

„Din cauza vântului lateral și a precipitațiilor sub formă de ninsoare densă, nu este posibilă efectuarea procedurilor de degivrare a aeronavelor, prin urmare nu se permite decolarea aeronavelor degivrarea aeronavelor(de-icing) fiind o procedură necesară pentru siguranța zborului. Zborurile pot suferi întârzieri sau anulări”, transmit reprezentanții Aeroportului Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:4,63 m/s
Tue
18
Wed
14
Thu
15
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău