AIC, intervenții pentru deszăpezire / video

  • 08 Ianuarie 15:19
AIC, intervenții pentru deszăpezire / video

Echipajele de intervenție folosesc echipamente performante de deszăpezire pentru a curăța pista de zbor și a permite decolarea și aterizarea avioanelor, informează serviciul de presă al Aeroportului Internațional Chișinău pe pagina de Facebook.

Filmulețul publicat arată echipajele de intervenție în acțiune, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile.

„Utilajele OVRERAASEN RS 400 în acțiune. Prin dotarea cu echipamente performante de deszăpezire care își îndeplinesc misiunea la turații maxime se micșorează substanțial timpul curățirii de zăpadă cu precipitații abundente a suprafeței de mișcare a aeronavelor.

Echipa responsabilă de menținerea aerodromului este la datorie și lucrează în regim intensiv. Mizăm pe înțelegere, rațiune și răbdare până se mai temperează vremea”, transmit reprezentanții Aeroportului Chișinău pe pagina de Facebook.

Aeroportul Internațional Chișinău a anunțat anterior că, din cauza vântului lateral și a precipitațiilor sub formă de ninsoare densă, nu este posibilă efectuarea procedurilor de degivrare a aeronavelor. Prin urmare nu se permite decolarea aeronavelor, degivrarea aeronavelor(de-icing) fiind o procedură necesară pentru siguranța zborului,

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:2,57 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău