Agricultorii ajung cu tehnica astăzi, 20 iunie, în capitală. Poliția atenționează că circulația ar putea fi afectată pe mai multe străzi

  • 20 Iunie 2023 09:08
Agricultorii ajung cu tehnica astăzi, 20 iunie, în capitală. Poliția atenționează că circulația ar putea fi afectată pe mai multe străzi

În contextul protestului organizat astăzi, 20 iunie, de către agricultori, Inspectoratul General al Poliției informează că aceștia intenționează să intre în municipiul Chișinău în jurul orei 10:00 pe Muncești, Calea Orheiului și șoseaua Hîncești.

 
Ulterior, mai multe unități de tehnică agricolă se vor deplasa spre Piața Marii Adunări Naționale unde este preconizată acțiunea de protest.
 
În context, Poliția solicită atât participanților la proteste, cât și tuturor cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile de ordine și siguranță publică, să respecte Legea și indicațiile forțelor de ordine, astfel încât acțiunile să se desfășoare în condiții optime.
 
Circulația ar putea fi afectată pe mai multe străzi din capitală, iar în acest sens îndemnăm conducătorii auto să evite deplasarea pe următoarele tronsoane:
 
  • Strada Calea Orheiului – strada Tudor Vladimirescu – bulevardul Grigore Vieru – strada G. Bănulescu  – Bodoni – PMAN.
  • Strada Muncești  – bulevardul Iurie Gagarin – strada C.Negruzzi  – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – PMAN.
  • Șoseaua Hâncești  – strada Gh. Asachi – strada A. Pușkin – PMAN.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:2,06 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău