Aglomerație mare la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița. IGPF a mărit numărul de angajați la linia de control

  • 26 August 2023 13:19
Aglomerație mare la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița. IGPF a mărit numărul de angajați la linia de control

Trafic intensiv la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița pe sensul de ieșire din Republica Moldova. În acest context, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) anunță că a luat și un șir de măsuri pe linie de fluidizare a traficului.

În acest context, Poliția de Frontieră a amplasat mai mulți angajați în prima linie de control, a deschis suplimentar piste de control și suplinit numărul de echipamente speciale, a deschis și două piste de pe direcția opusă de deplasare.

„Este o sincronizare la maxim în acțiuni între cele patru autorități de frontieră și vamale moldo-române”, notează IGPF, care îndeamnă călătorii să opteze și pentru PTF Leova-Bumbăta sau PTF Costești-Stânca, în care se atestă un flux normal.

PTF Leova-Bumbăta este al șaptelea punct de trecere a frontierei rutier cu România, cu un program de lucru între orele 08:00 - 20:00.

Operaționalizarea acestuia contribuie la fluidizarea traficului, reducând timpul de așteptare la celelalte puncte de trecere din apropiere, cum ar fi Leușeni-Albița.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina credinței
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:67 %
Vint:2,06 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău