Aglomerație de mașini la vama Sculeni, din cauza unor lucrări de modernizare. Poliția de Frontieră îndeamnă la înțelegere

  • 10 Iulie 2022 11:35
Aglomerație de mașini la vama Sculeni, din cauza unor lucrări de modernizare. Poliția de Frontieră îndeamnă la înțelegere

Poliția de Frontieră anunță că timpul de așteptare pentru traversarea frontierei spre România, la punctul de trecere Sculeni, este în crește și solicită răbdare ți înțelegere din partea călătorilor.

Îngreunarea traficului rutier pe sensul de ieșire din Republica Moldova se datorează faptului că postul vamal de frontieră Sculeni este în proces de modernizare.

„Cresc timpii de așteptare pentru călătorii care traversează frontiera de vest spre Uniunea Europeană. În punctul de trecere Sculeni valorile circulației transfrontaliere înregistrează o creștere”, anunță Direcția regională Vest a Poliției de Frontieră.

IGPF amintește că pe teritoriul punctului de trecere al frontierei se efectuează lucrări de modernizare, capacitatea acestuia fiind funcțională doar în jumătate.

„Îndemnăm la răbdare și înțelegere”, transmit polițiștii de frontieră.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
16
Sun
17
Arhivă Radio Chișinău