Agenția Turcă de Colaborare și Coordonare un bun partener de dezvoltare al Inspectoratului General al Poliției

  • 01 Februarie 2023 19:00
Agenția Turcă de Colaborare și Coordonare un bun partener de dezvoltare al Inspectoratului General al Poliției

Astăzi, 1 februarie, șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanua participat alături de partenerii strategici din cadrul Agenției Turcești de Colaborare, Mahmut Çevik și Selda Özdeglou, cu prezența Ambasadorului extraordinar și plenipotențiar al Republicii Turcia, Mustafa Uygar Sertel, la evenimentul oficial de deschidere a sălilor de protocol și de instruire din cadrul instituției, se arată în comunicatul Poliției R. Moldova.

Șeful IGP a mulțumit partenerilor pentru aportul semnificativ în procesul renovării și modernizării sălilor:

,,Stimați oaspeți, împreună cu echipa pe care o reprezint apreciem implicarea și suportul Dumneavoastră generos, acordat pe parcursul conlucrării noastre. Vă mulțumesc pentru susținerea oferită care este extrem de importantă pentru noi, de fiecare dată ne convingem că  sunteți parteneri de încredere’’.

Totodată, ospeții străini și-au exprimat gratitudinea pentru colaborarea cu Poliția Republicii Moldova și deschiderea spre viitoarea conlucrare.

În cadrul evenimentului a fost remarcată importanța modernizării sălilor din cadrul instituției, având ca rezultat dezvoltarea unui sistem de pregătire multifuncțional al polițiștilor, oferirea unui spațiu modern pentru realizarea sesiunilor de instruire pe diferite tematici necesare consolidării capacităților polițiștilor, cu participarea formatorilor naționali și internaționali.  

Evenimentul s-a finalizat cu trasarea obiectivelor primordiale în procesul de colaborare și dotare a polițiștilor, în scopul îndeplinirii cu eficiență a misiunilor de serviciu.

Agenția Turcă pentru Colaborare și Cooperare ( TIKA) este partener de încredere al Inspectoratului General al Poliției începând cu anul 2017, în această perioada fiind realizate multiple activități.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău