Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare a acreditat 14 programe de studii la USM

  • 03 Februarie 2023 14:20
Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare a acreditat 14 programe de studii la USM

Universitatea de Stat din Moldova continuă procesul de consolidare a programelor de formare profesională. Drept rezultat, 14 programe de studii au fost acreditate de Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC), se arată în comunicatul instituției.

Universitatea de Stat din Moldova continuă procesul de consolidare a programelor de formare profesională. Drept rezultat, 14 programe de studii au fost acreditate de Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC).

Este vorba despre următoarele programe:

  • Licență: Producție multimedia; Designul jocurilor; Chimie; Matematică; Tehnologia informației; Biologie; Biologie moleculară.
  • Master: Tehnologii informaționale în modelare; Științe biologice aplicate; Biologie moleculară; Managementul mediului; Relații Internaționale; Management; Administrare Publică.

Certificatele de acreditare au fost înmânate, în această săptămână, responsabililor de program, cărora le adresăm felicitări.

Asigurarea funcționalității specialităților, a studiilor superioare de Licență – ciclul I și a studiilor de formare de Master – ciclul II, prin acțiuni responsabile și coordonate ale tuturor nivelurilor de management universitar și a structurilor de suport, rămâne a fi unul dintre obiectivele strategice a USM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău