Agenția „Moldsilva” s-a autosesizat, după ce ieri, în mediul online, au fost plasate câteva filmulețe în care mai mulți oameni ar fi fost surprinși tăind copaci în Rezervația Naturală „Plaiul Fagului"

  • 26 Ianuarie 2021 11:53
Agenția „Moldsilva” s-a autosesizat, după ce ieri, în mediul online, au fost plasate câteva filmulețe în care mai mulți oameni ar fi fost surprinși tăind copaci în Rezervația Naturală „Plaiul Fagului

Agenția „Moldsilva” s-a autosesizat, după ce ieri, în mediul online, au fost plasate câteva filmulețe în care mai mulți oameni ar fi fost surprinși tăind copaci în Rezervația Naturală „Plaiul Fagului, din subordinea Agenției. După ce a intervenit poliția la fața locului, a fost identificat și o autobasculantă plină cu lemne.

Reprezentanții „Moldsilva” au menționat că în cadrul unei ședințe operative s-a discutat despre un plan de acțiuni pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. De asemenea s-a decis formarea a două grupuri de lucru cu implicarea specialiștilor din cadrul aparatului central al Agenției.

Rezultatele anchetelor urmează a fi făcute publice la finalizarea lor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău