Aflat la Sankt-Petersburg, Igor Dodon s-a declarat convins că PSRM va face parte din viitoarea majoritate parlamentară

  • 05 Iunie 2019 14:59
Aflat la Sankt-Petersburg, Igor Dodon s-a declarat convins că PSRM va face parte din viitoarea majoritate parlamentară

Aflat în vizită la Sankt-Petersburg, președintele Igor Dodon s-a declarat convins că Partidul Socialiștilor va face parte din viitoarea majoritate parlamentară și viitorul Guvern al Rep. Moldova.

Declarația a fost făcută la întrevederea pe care Igor Dodon a avut-o astăzi cu secretarul general al Adunării Interparlamentare a CSI, Dmitri Kobițki, potrivit unui comunicat de presă al Președinției de la Chișinău.

Igor Dodon și-a exprimat regretul pentru interacțiunea insuficientă dintre Rep. Moldova și Adunarea Interparlamentară a CSI din cauza fostei conduceri a legislativului moldovean. Totodată, el și-a exprimat speranța că această problemă va fi soluționată odată cu formarea majorității parlamentare și a noului Guvern din care vor face parte socialiștii care ”susțin poziția Președintelui privind restabilirea unui parteneriat eficient cu statele CSI”.

Igor Dodon participă la cea de-a XXIII-a ediție a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg în cadrul căruia va rosti un discurs.

Amintim că Igor Dodon a efectuat mai multe vizite în Federația Rusă de la începutul anului trecut, ultima fiind săptămâna trecută, pe 28 mai.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău