Aeroporturile din Moscova impun restricții de zbor din motive de securitate.

  • 17 Martie 10:51
Aeroporturile din Moscova impun restricții de zbor din motive de securitate.

Aeroporturile moscovite Domodedovo, Vnukovo și Jukovski au impus restricții de zbor duminică dimineața din motive de securitate, a anunțat autoritatea rusă a aviației civile Rosaviația într-un comunicat, transmite Reuters.

Cinci drone ucrainene au fost doborâte în apropierea Moscovei duminică, în cea de-a treia și ultima zi a alegerilor prezidențiale din Rusia, a anunțat primarul capitalei, Serghei Sobianin, pe aplicația Telegram. Sobianin a adăugat că nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale, scrie Agerpres.

Separat, ministrul apărării rus Serghei Șoigu a ordonat duminică forțelor navale ruse la Marea Neagră să consolideze protecția instalațiilor sale și să efectueze exerciții regulate pentru a respinge atacurile asupra navelor sale, a informat agenția de știri Interfax, citată de Reuters.

Șoigu a vizitat duminică centrul de comandă al forțelor navale, potrivit sursei citate. Forțele navale ruse de la Marea Neagră au fost ținta unor atacuri frecvente din partea forțelor ucrainene, amintește Reuters.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău