Aeroportul din Hamburg, Germania, și-a reluat activitatea după o pană de curent

  • 04 Iunie 2018 11:26
Aeroportul din Hamburg, Germania, și-a reluat activitatea după o pană de curent

Zborurile spre și de pe aeroportul din Hamburg (Germania) au fost reluate luni după ce, duminică, o pană de curent a dus la anularea a zeci de curse, transmite DPA, citat de Agerpres.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a precizat că, la scurt timp după ora 6:30 am (04:30 GMT), un avion al companiei aeriene Pegasus care venea din Antalya a aterizat pe pista aeroportului din Hamburg. Cu toate acestea, conducerea aeroportului i-a avertizat pe pasageri că, în continuare, este posibil să apară unele întârzieri și i-a sfătuit să ia legătura cu companiile aeriene, în condițiile în care 10 sosiri și 23 de plecări din cele 214 programate pentru ziua de luni au fost anulate.

Duminică seara, plecările și sosirile pe aeroportul din Hamburg au fost anulate începând cu ora 10:00 a.m. din cauza unei pene de curent, conducerea aeroportului estimând că peste 30.000 de pasageri au fost afectați. Crucea Roșie din Germania a pus la punct paturi de campanie în terminalul aeroportului, unde aproximativ 90 de persoane și-au petrecut noaptea.

Cu peste 17 milioane de pasageri în fiecare an, aeroportul din Hamburg este al cincilea mare aeroport din Germania. Într-o zi normală, peste 200 de avioane decolează și aterizează pe acest aeroport. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău