Aeroportul Chișinău prelungește licitația pentru spațiile comerciale, după ce doar o singură companie a depus cerere de participare

  • 09 Septembrie 18:24
Aeroportul Chișinău prelungește licitația pentru spațiile comerciale, după ce doar o singură companie a depus cerere de participare

Aeroportul Internațional Chișinău prelungește termenul de depunere a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea activelor neutilizate în scopuri operaționale destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages. Aceasta după ce, din data de 5 septembrie și până astăzi, 9 septembrie, la amiază, s-a înscris o singură companie, transmite IPN.

Potrivit fazelor de desfășurare a procedurii, comisia de licitație s-a întrunit în ședință și a decis prelungirea termenului de depunere până pe 28 septembrie. În acest context, comunicatul informativ urmează să fie publicat în Monitorul Oficial pe 13 septembrie.

Conform calendarului, până pe 30 septembrie vor fi examinate dosarele, iar pe 1 octombrie, se va desfășura licitația și se va anunța câștigătorul pentru fiecare din cele două loturi.

Licitația pentru spațiile comerciale din Aeroportul Internațional Chișinău s-a încheiat astăzi, 9 septembrie, la prânz. Compania Lagardere a fost singura care și-a depus dosarul pentru a participa la licitație.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Wed
16
Thu
16
Fri
17
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău