Aeroportul Ataturk din Istanbul se închide. Zborurile vor fi preluate de un alt aeroport

  • 04 Aprilie 2019 13:33
Aeroportul Ataturk din Istanbul se închide. Zborurile vor fi preluate de un alt aeroport

Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o atenționare de călătorie pentru Turcia, referitoarea la închiderea Aeroportului Internațional Atatürk și preluarea activităților și zborurilor de către Noul Aeroport Istanbul, relatează News.ro, scrie digi24.ro.

Aceasta va avea loc de vineri până duminică, perioadă în care se recomandă alocarea unui timp suplimentar pentru transferul la sau de la aeroport, infrastructura de transport nefiind definitivată.

Potrivit digi24.ro, în perioada 5 aprilie (ora 3.00) - 7 aprilie (ora 23.59), va avea loc procesul de transfer și preluare de către Noul Aeroport Istanbul (IGA) a activităților și zborurilor operate până în prezent pe Aeroportul Internațional Atatürk.

După 7 aprilie, Aeroportul Istanbul Atatürk va fi închis pentru zborurile comerciale interne și internaționale programate și neprogramate, fiind deschis însă pentru zborurile cargo, de mentenanță și tehnice, aviație generală, zboruri business, pentru zborurile aeronavelor de stat și celelalte zboruri permise de Autoritatea Aeronautică a Republicii Turcia.

AME recomandă cetățenilor români care se deplasează la Istanbul să aloce mai mult timp, decât în mod normal, pentru transferul de la/către aeroport, dat fiind faptul că infrastructura de transport nu este definitivată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16

Ultimele știri

Arhivă Radio Chișinău