Adversari puternici pentru Sheriff Tiraspol în grupele Europa League

  • 02 Septembrie 2023 15:15
Adversari puternici pentru Sheriff Tiraspol în grupele Europa League

FC Sheriff va avea parte de rivali puternici în grupele Ligii Europei. Cel mai de temut adversar este formația italiană AS Roma, antrenată de legendarul Jose Mourinho.

FC Sheriff a fost repartizată în Grupa G, din care mai fac parte cluburile AS Roma, Slavia Praga și FC Servette. Echipa din Italia are cele mai mari șanse de calificare în play-off, având și cei mai valoroși fotbaliști la dispoziție. Gruparea pregătită de Jose Mourhino va putea conta și pe serviciile lui Romelu Lukaku. 

Atacantul belgian, cotat la 40 de milioane de euro, a jucat în acest an finala Ligii Campionilor, și a fost imprumutat pentru un sezon de la Chelsea Londra.

Slavia Praga din Cehia și FC Servette din Elveția, au loturi evaluate la 37 și, respectiv, 27 de milioane de euro. Ambele grupări au în palmares numeroase trofee interne, dar nu se pot lăuda și cu experiență vastă în cupele europene.

Primul meci din faza grupelor se va disputa pe 21 septembrie. Cine va fi adversarul clubului FC Sheriff în acel duel va fi stabilit în următoarea perioadă. Pentru a se califica în faza eliminatorie, gruparea tiraspoleană trebuie să ocupe una dintre primele două poziții din grupă. 

Dacă se va alege cu locul trei, "viespile" vor merge în play-off-ul din Liga Conferinței, iar în cazul în care va fi ultima clasată își va încheia parcursul în cupele europene din actualul sezon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:3,09 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
12
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău