Adrian Nichifor va face 17 ani de închisoare pentru omor

  • 12 Ianuarie 2015 12:35
Adrian Nichifor va face 17 ani de închisoare pentru omor

Colegiul penal al Curții de Apel Chișinău a menținut astăzi sentința Judecătoriei Ciocana în cazul lui Adrian Nichifor prin care acesta a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru omorul lui Lilian Pârlici, fratele fostului comisar al poliției din Nis

Colegiul penal al Curții de Apel Chișinău a menținut astăzi sentința Judecătoriei Ciocana în cazul lui Adrian Nichifor prin care acesta a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru omorul lui Lilian Pârlici, fratele fostului comisar al poliției din Nisporeni, Dan Pârlici.

De asemenea, nepotul lui Adrian Nichifor a fost amendat cu 18 mii de lei pentru purtarea și păstrarea neautorizată a armelor de foc și a munițiilor. Sentința respectivă a fost atacată de avocații lui Adrian Nichifor, potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale.

Iurie Pârlici a fost omorât, în 2010, în localitatea Grozești din raionul Nisporeni, în timpul unui conflict cu Adrian Nichifor.

Adrian Nichifor a fost condamnat, în 2012, la 17 ani de închisoare pentru omor intenționat, însă Curtea de Apel Chișinău a redus termenul de detenția la 5 ani. Cazul a fost însă trimis spre rejudecare, iar magistrații care au luat decizia respectivă au fost sancționați disciplinar.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău