Adrian Dupu: Republica Moldova trece astăzi printr-o etapă deosebită a existenței sale europene

  • 27 August 2023 10:25
Adrian Dupu: Republica Moldova trece astăzi printr-o etapă deosebită a existenței sale europene

Republica Moldova trece astăzi printr-o etapă deosebită a existenței sale europene și este vizibil pentru toată lumea că eforturile de racordare reală la spațiul geografic, istoric, spiritual și cultural al Europei generează zilnic rezultate. Acesta este mesajul secretarului de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, transmis cu ocaziei Zilei Naționale a Republicii Moldova.

„Transmit tuturor cetățenilor din stânga Prutului un prietenesc LA MULȚI ANI și cele mai bune gânduri și sentimente atât din partea mea, cât și a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Ziua Națională este întotdeauna un moment de bilanț, un moment în care ambițiile și planurile de dezvoltare își găsesc locul potrivit în mentalitatea unei societăți care își dorește cu adevărat să-și găsească locul în istoria și geografia europeană”, a declarat oficialul român, citat de IPN. 

„România este și va rămâne pe deplin angajată în sprijinul cetățenilor Republicii Moldova, pentru că doar așa vom continua să facem lucruri bune împreună. Prin foarte multă muncă, prin curaj, determinare și claritate, toate planurile care se fac astăzi la Chișinău pot și trebuie să fie încununate de succes!. La mulți ani, Republica Moldova!”, se mai spune în mesajul de felicitare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:2,57 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
20
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău