Administrația de Stat a Drumurilor anunță licitație publică pentru construcția a zeci de pavilioane auto pentru pasageri pe drumurile naționale

  • 04 August 2023 15:15
Administrația de Stat a Drumurilor anunță licitație publică pentru construcția a zeci de pavilioane auto pentru pasageri pe drumurile naționale

Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” anunță licitație publică pentru execuția lucrărilor de construcție a pavilioanelor auto pentru pasageri pe drumurile publice naționale. Potrivit documentației pregătite de AD, este vorba despre 33 de obiecte atât din intravilanul cât și extravilanul localităților din diferite raioane ale Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat al ASD, lucrările de construcție a pavilioanelor auto pentru pasageri sunt parte a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii rutiere și de transport public, destinate să faciliteze călătoriile și să ofere confort și protecție pasagerilor. 

Amplasarea pavilioanelor va fi realizată pe baza solicitărilor din partea autorităților publice locale din toate raioanele menționate: Basarabeasca, Cimișlia, Căușeni, Cahul, Taraclia, Orhei, Rezina, Telenești, Rîșcani, Drochia, Soroca, Florești, Șoldănești, Hîncești, Ialoveni, Anenii Noi, Strășeni, Călărași, Ungheni, Fălești. 

Corespunzător procedurii de licitație publică, deschiderea ofertelor va avea loc la data de 08 august 2023, ora 10:00. 

Sursa de finanțare pentru execuția lucrărilor va fi asigurată din mijloacele Fondului Rutier, spun reprezentanții ASD.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău