Actorul Matthew McConaughey, numit profesor la Universitatea din Texas

  • 29 August 2019 20:00
Actorul Matthew McConaughey, numit profesor la Universitatea din Texas

Actorul premiat cu Oscar Matthew McConaughey se va alătura Universității din Texas în calitate de profesor la Departamentul de Radio-Televiziune-Film al instituției, informează publicația dedicată celebrităților Hollywood Reporter.

Actorul era colaborator al universității încă din 2015, însă miercuri, conducerea instituției a anunțat că McConaughey va fi încadrat ca profesor, prin această numire fiindu-i recunoscută "munca sa remarcabilă de profesor și de mentor".

McConaughey (49 de ani) va continua să predea cursul de producție cinematografică "Script to Screen", pentru care crease o programă de curs.

Universitatea a precizat că actorul este respectat pentru "disponibilitatea sa de a lucra cu studenții și în afara orelor de curs".

McConaughey a absolvit Universitatea din Texas cu o diplomă în film în 1993, iar de atunci a apărut în numeroase filme precum "Dazed and Confused", "The Wolf of Wall Street" și "Dallas Buyers Club", pentru care a primit un Oscar și un Glob de Aur pentru rol principal.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău