Actorul care îl interpretează pe Jon Snow, internat după încheierea serialului „Game of Thrones"

  • 29 Mai 2019 11:06
Actorul care îl interpretează pe Jon Snow, internat după încheierea serialului „Game of Thrones

Actorul Kit Harington, devenit celebru pentru rolul Jon Snow din "Game of Thrones", s-a internat într-o clinică americană în Statele Unite ale Americii din cauza stresului, după încheierea serialului, potrivit BBC,scrie Mediafax.ro

Starul din "Game of Thrones" a început tratamentul acum câteva săptămâni, potrivit jurnaliștilor de Page Six.

Reprezentantul lui Kit Harington a declarat pentru Radio 1 Newsbeat că actorul se confruntă cu niște probleme personale. Într-un interviu recent, Kit Harington a dezvăluit că a avut foarte multe emoții după încheierea serialului "Game of Thrones", la care a lucrat opt sezoane.

Ultimul episod al „Game of Thrones” a fost urmărit de aproape 20 milioane de americani. Producția HBO și-a doborât propriul record pe Twitter, după ce cel de-al treilea episod din sezonul opt a generat cele mai multe mesaje unice pe platforma de micro-blogging din istoria serialelor de televiziune, potrivit Mashable.

Încă de la lansare, în 2011, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global și cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani și un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire/Cântec de gheață și foc", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acțiune amplasată într-un ținut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice și elementele fantastice vin în completarea acțiunii din "Urzeala tronurilor".

Sursa:Mediafax.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău