Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

  • 22 Octombrie 2021 09:44
Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico.

Poliția din statul american a declarat că Baldwin a tras cu arma în timpul filmărilor pentru westernul Rust, a cărui ațiune se petrece în secolul al XIX-lea, relatează BBC, citat de digi24.ro.

Femeia a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor. Bărbatul, regizorul filmului, a primit îngrijiri medicale de urgență.

Detectivii investighează incidentul care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locație populară de filmare.

Femeia este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine. Bărbatul care este tratat este Joel Souza, 48 de ani, regizorul filmului.

Poliția a declarat că ancheta este în desfășurare și că încă nu au fost depuse acuzații în legătură cu incidentul.

Halyna Hutchins era absolventă a Institutului American de Film și fusese numită „stea în devenire” de revista American Cinematographer în 2019.

Poliția a spus că anchetatorii au fost trimiși la Bonanza Creek Ranch în jurul orei locale 13:50, după ce au primit un apel de urgență care anunța împușcături pe platoul de filmare.

 

Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este co-producător al filmului. „Rust” este un western scris și regizat de Joel Souza, cu Alec Baldwin în calitate de coproducător și în rolul unui rebel, Harland Rust, care vine în ajutorul nepotului său de 13 ani, condamnat la spânzurătoare pentru crimă.

O fotografie postată joi dimineață pe contul de Instagram al artistului pare să-l arate la locurile de filmare a westernului. Imaginea, însă, a fost între timp ștearsă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău