Activitatea mijloacelor de transport a întreprinderilor municipale va putea fi urmărit în regim live

  • 15 Septembrie 2020 10:49
Activitatea mijloacelor de transport a întreprinderilor municipale va putea fi urmărit în regim live

Primăria municipiului Chișinău a creat o hartă online de monitorizare a unităților de tehnică din dotarea parcurilor auto ale regiilor municipale, informează MOLDPRES.

Astfel, pe autospecialele din cadrul Î.M. Regia „Exdrupo", Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", Î.M. Regia „Autosalubritate" și S.A. "Apă-Canal Chișinău", au fost instalate sisteme GPS, iar adresele de intervenție pot fi vizualitate, în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet, potrivit sursei citate

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a precizat că prin intermediul acestei platforme, municipalitatea își propune să devină mai transparentă. „Astfel, orice cetățean poate vedea câte autospeciale lucrează pe teren și în ce perioade de timp, care staționează la acea oră sau de la care întreprindere sunt", a declarat edilul capitalei.

În prezent, serviciile municipale de profil lucrează la definitivarea datelor privind numărul mijloacelor de transport a Parcului Urban de Autobuze și a Regiei Transport Electric Chișinău, care la fel, vor fi incluse pe o aceiași platformă.

Anterior, Primăria municipiului Chișinău a elaborat și alte hărți interactive, care prezintă informații relevante despre activitățile sau adresele din oraș.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău