Acțiuni de protest organizate de PSRM au loc în mai multe localități din R. Moldova

  • 05 Iunie 2022 14:35
Acțiuni de protest organizate de PSRM au loc în mai multe localități din R. Moldova Foto: socialistii.md

Partidul Socialiștilor din Rep. Moldova (PSRM) a anunțat că duminică a organizat acțiuni de protest în mai multe localități din diferire regiuni. Asta după ce, sâmbătă Consiliul Republican a PSRM s-a reunit în ședință și a decis că își propune să „inițieze demiterea acestui guvern inutil și dăunător.”

Potrivit formațiunii politice, cetățenii și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile actualei puteri, spunând că guvernul se distanțează de problemele cetățenilor. Ei au acuzat guvernarea că a admis majorarea inflației și prețurilor, precum și de creșterea nivelului sărăciei.

Participanții la acțiunile de protest au scandat lozinci antiguvernamentale și au cerut puterii să nu atenteze la opoziție. O parte din cetățeni au purtat pancarte cu inscripțiile: „Opriți scumpirile”, „Jos mâinile de pe opoziție”, „Nu distrugeți țara!” și „Rușine puterii”.

PSRM nu precizează câți cetățeni au participat la mitinguri și flash-moburile organizate la Călărași, Sângerei, Fălești, Soroca, Edineț, Nisporeni și Basarabeasca.

Nici Guvernul, nici partidul de guvernământ nu au comentat, deocamdată, acțiunile de protest organizate de PSRM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău