Acțiune IGP: Polițiștii vor monitoriza masiv traficul rutier din Chișinău, în special benzile dedicate transportului public

  • 06 Septembrie 2023 16:22
Acțiune IGP: Polițiștii vor monitoriza masiv traficul rutier din Chișinău, în special benzile dedicate transportului public

În dimineața zilei de mâine, polițiștii de patrulare se vor afla masiv în trafic pentru a monitoriza, cu mijloacele tehnice din dotare, circulația din capitală, în special benzile dedicate transportului public, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, odată cu începutul anului școlar, traficul în municipiul Chișinău este îngreunat din cauza ambuteiajelor create de șoferii automobilelor care circulă pe benzile destinate transportului public.

Oamenii legii au precizat că pe aceste benzi au dreptul să circule doar troleibuzele, autobuzele, microbuzele de rută, bicicletele și serviciile de urgență.

În capitală, benzi destinate transportului public au fost amenajate în mai multe sectoare, pe arterele aglomerate, pentru a fluidiza circulația transportului public și a menține graficul de circulație a acestuia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
25,52
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:6,69 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
15
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău