Acte falsificate, ridicate la trecerea frontierei de stat

  • 17 Martie 19:00
Acte falsificate, ridicate la trecerea frontierei de stat

La trecerea frontierei cu Ucraina, polițiștii de frontieră au identificat în fluxul de călători doi cetățeni străini care dețineau acte falsificate.

Potrivit Poliției de Frontieră în punctul de trecere a frontierei comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, pe sensul de ieșire din țară s-a apropiat un mijloc de transport, cu numere de înmatriculare ucrainene.  La volanul automobilului a fost legitimat un cetățean al Ucrainei, care a prezentat la controlul de frontieră toate documentele necesare. A atras atenția polițistului de frontieră permisul de conducere ucrainean, care nu corespundea după formă și fond unui act autentic. Cercetările amănunțite au stabilit prezența indicilor de falsificare. La cele depistate, străinul a evitat să facă declarații.

În punctul de trecere a frontierei Tudora, la intrarea în Republica Moldova pe direcția pietonală s-a prezentat un cetățean al Georgiei. Conform profilului de risc, străinul a fost supus unui control suplimentar, în rezultat polițiștii de frontieră au depistat un permis de conducere ucrainean cu indici de falsificare. Cetățeanul georgianul nu a putut explica cele constatate, susținând că a obținut legal documentul. 

Pe numele persoanelor au fost întocmite acte de constatare a faptelor ilegale, documentele fiind ridicate și transmise spre expertiză. Cercetările pe incidente continuă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
0,24
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:5,14 m/s
Thu
4
Fri
8
Sat
12
Sun
8
Mon
5
Arhivă Radio Chișinău