Acte falsificate, depistate la trecerea frontierei

  • 29 Iunie 2023 12:47
Acte falsificate, depistate la trecerea frontierei

Miercuri, 28 iunie, la traversarea frontierei de stat a Republicii Moldava la pista de control, un tânăr de 24 de ani a fost depistat cu acte falsificate, anunță Poliția de Frontieră.

Urmare, polițiștii de frontieră au efectuat un control suplimentar, în rezultatul căruia a fost depistat și ridicat un permis de conducere pretins a fi eliberat pe numele său cu însemnele autorităților Române. 

Din declarațiile tânărului s-a stabilit că, actul respectiv a fost perfectat de către o persoană necunoscută contra sumei de 300 Euro.

În al doilea caz, un tânăr în vârstă de 24 ani cetățean al Republicii Moldova prezentându-se la controlul de frontieră printre documentele deținute asupra sa, angajații poliției de frontiera au depistat o carte de identitate pe numele altei persoane, pretinsă a fi eliberată de autoritățile Bulgare, cu semne rezonabile de falsificare. 

În cadrul audierilor tânărul a declarat că acest permis nu-i aparține și nu cunoaște alte circumstanțe cu referire la providența actului respectiv.  
 
Cele două acte au fost ridicate și transmise pentru efectuarea constatării tehnico-științifice.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,09 m/s
Thu
19
Fri
21
Sat
18
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău