Acord de Colaborare semnat între Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea de Economie și Tehnologie din Krâvâi Rih, Ucraina

  • 12 Mai 2023 17:05
Acord de Colaborare semnat între Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea de Economie și Tehnologie din Krâvâi Rih, Ucraina

Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea de Economie și Tehnologie din Krâvâi Rih, Ucraina au semnat un Acord de colaborare în vederea susținerii oportunităților de educație și cercetare științifică pentru studenții și personalul academic.

Documentul a fost semnat astăzi, 12 mai, de către rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov și reprezentantul Universității de Economie și Tehnologie din Ucraina, Vladislav Yamkovyy.

Acordul prevede asigurarea un cadru inter-instituțional prin intermediul căruia părțile semnatare se angajează să implementeze noi programe de licență și master, să susțină mobilitățile academice a studenților și cadrelor didactice, să facă schimburi de informații pentru asigurarea procesului de învățare și a activităților de cercetare științifică etc.

Un alt domeniu comun de colaborare vizează organizarea seminarelor, atelierelor de lucru și conferințor științifice.

Părțile au convenit asupra continuării dialogului în vederea dinamizării relațiilor de cooperare în domeniile de interes comun.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău