Accidentul din Ialomița, România, soldat cu moartea a zece persoane. Care este starea pacientelor internate

  • 06 Octombrie 2019 11:05
Accidentul din Ialomița, România, soldat cu moartea a zece persoane. Care este starea pacientelor internate

Fata de 19 ani rănită sâmbătă în accidentul rutier din județul Ialomița, internată la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'' din Capitală, este în continuare în stare gravă, fiind intubată, informează duminică Ministerul Sănătății de la București, potrivit Agerpres

Potrivit unei informări a MS, celelalte trei victime ale accidentului de sâmbătă aflate la ''Bagdasar-Arseni'' sunt stabile, conștiente.

''Starea celor patru paciente este staționară. Trei dintre acestea sunt stabile, conștiente. Tânăra de 19 ani este în continuare în stare gravă, este intubată'', precizează MS.

Zece persoane au murit, iar alte șapte au fost grav rănite sâmbătă dimineața, într-un accident rutier produs în zona localității Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un TIR și un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajați Mega Image, a anunțat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, șapte răniți sunt tot angajați ai companiei. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău