Accident grav în apropierea localității Fundul-Galbenei, raionul Hîncești. 19 persoane, inclusiv 3 copii, au ajuns la spital

  • 04 Octombrie 2019 14:01
Accident grav în apropierea localității Fundul-Galbenei, raionul Hîncești. 19 persoane, inclusiv 3 copii, au ajuns la spital

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat că astăzi, în jurul orei 11:00, în apropierea localității Fundul-Galbenei, raionul Hâncești a avut loc un grav accident cu implicarea unui maxi taxi și un autoturism.

În urma impactului, au fost spitalizate 19 persoane, dintre care 3 copii. Unul din copii este în stare extrem de gravă. La fața locului, s-au deplasat 4 echipe AMUP din Hîncești și 2 echipe din Ialoveni.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență comunică că un bărbat din automobil a rămas blocat între fiare, impunându-se lucrări de descarcerare.

Totodată, este implicată și echipa AVIASAN, care împreună cu un neurochirurg și reanimatolog s-au deplasat la Spitalul Raional Hâncești, unde sunt internați pacienții. Reprezentanții Ministerului precizează că acestea sunt informațiile preliminare, iar cu alte detalii vor reveni pe parcurs.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău