Accident de elicopter în Siberia. Cel puțin 19 oameni au decedat.

  • 22 Octombrie 2016 10:42
Accident de elicopter în Siberia. Cel puțin 19 oameni au decedat.
India Today

Ministerul rus pentru Situații de Urgență anunță că la locul prăbușirii elicopterului MI-8 în Iamal, nordul Siberiei, au fost găsite și recuperate corpurile neînsuflețite a 19 persoane, transmite Rador.

În cadrul operațiunilor de salvare, au fost descoperite și recuperate corpurile neînsuflețite a 19 perosane. În operațiunile de salvare au fost implicate, în total, 140 de persoane și 20 de unițăți de tehnică.

Centrul pentru situații de urgență din Iamal al Ministerului rus pentru Situații de Urgență anunță că la locul prăbușirii elicopterului MI-8 în Iamal au fost găsite corpurile neînsuflețite a 19 persoane; în zonă acționează o celulă operativă de criză, se precizează în comunicatul ministerului, postat pe site-ul instituției.

În comunicat se mai precizează că alte două persoane, care au supraviețuit impactului, au fost spitalizate cu grave traume și contuzii într-un spital din Urengoi și din orășelul Novozapolearnîi. Cursa era asigurată de compania Skol, destinația fiind sonda de exploatare petrolieră Suzumsk din ținutjul Krasnoiarsk, de lângă orășelul Urengoi al Districtului Iamalo-Nenețk, iar la bordul elicopterului se aflau petroliști.

Comisia de anchetă a Procuraturii Generale Ruse a demarat o anchetă. Sunt examinate trei versiuni ale catastrofei aviatice: încălcarea normelor de exploatare a aparatului de zbor, o defecțiune tehnică, condiții meteo nefavorabile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău