Accident cu implicarea unui microbuz în care se aflau opt cetățeni ai Republicii Moldova, în județul Iași

  • 04 August 2022 10:07
Accident cu implicarea unui microbuz în care se aflau opt cetățeni ai Republicii Moldova, în județul Iași

Autoritățile din Iași au intervenit, joi dimineață, 4 august, la un accident cu victime multiple produs pe DN 28, în localitatea Lețcani, județul Iași. O camionetă și un microbuz în care se aflau 8 cetățeni ai Republicii Moldova s-au ciocnit într-un sens giratoriu.Mai multe persoane au ajuns la spital după un accident petrecut joi dimineața la intrarea în Iași, între un camion și un microbuz.

Mai multe persoane au ajuns la spital după un accident petrecut joi dimineața la intrarea în  Iași, între un camion și un microbuz.

Potrivit coordonatorului SMURD Iași, Diana Cimpoeșu, în accident sunt 13  victime, dintre care patru au refuzat transportul la spital. 

 „Accident rutier pe DN 28 în localitate Lețcani, între o camionetă și un  microbuz.  În urma evenimentului rutier au rezultat 9 victime”, a  transmis ISU Iași, joi dimineață, 4 august.    

"Sunt patru pacienți transportați la Spitalul Sf Spiridon, patru la  Spitalul de Neurochirurgie și unul de 16 ani la Spitalul de Pediatrie.  Toți sunt stabili", a precizat Cimpoeșu. 

Ea a precizat că la locul intervenției acționează mai multe echipaje  medicale, de pompieri, dar și de Poliție.  ISU transmite că nu sunt persoane încarcerate, dar intervenția este în  dinamică.    

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române  informează că, potrivit primelor informații, zece persoane au suferit  răni ușoare (4 din autoutilitară, 6 din microbuz).   

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău