A șasea tranșă de vaccin Pfizer-BioNTech sosește luni în România

  • 24 Ianuarie 2021 18:22
A șasea tranșă de vaccin Pfizer-BioNTech sosește luni în România

Luni va sosi în în România a șasea tranșă de vaccin de la Pfizer-BioNTech care constă în 92.430 doze. Transportul va sosi pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Cele peste 92.00 de doze vor fi distribuite în București și în alte șase centre regionale de distribuție din țară. Conform calendarului de livrare, următoarea tranșă de vaccin ar urma sa fie adusă în România marți, 26 ianuarie, iar la acest moment se așteaptă confirmarea oficială în acest sens din partea firmei producătoare, transmite hotnews.ro.

„Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă”, anunță Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID19 (CNACV), potrivit sursei citate

Astfel, procesul de vaccinare continuă atât în centrele din București, cât și din țară, fiind distribuite 92.430 doze Pfizer-BioNTech. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău