A murit DJ Avicii. Artistul avea doar 28 de ani

  • 20 Aprilie 2018 21:11
A murit DJ Avicii. Artistul avea doar 28 de ani

DJ-ul și producătorul suedez Avicii, pe numele său real, Tim Bergling, a murit, vineri, la vârsta de 28 de ani. Anunțul a fost făcut de reprezentanții artisului, informează Bloomberg.

Potrivit Mediafax, Diana Baron, producătorul artistului, a declarat că Tim Bergling a fost găsit mort în orașul Muscat, statul Oman .„Anunțăm cu regret pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. A fost găsit mort în Msucat, Oman, vineri după-amiază", au transmis cei din staff-ul lui DJ Avicii.

„Familia este devastată, cerem respectarea dreptului la viață privată în aceste momente dificile", a comunicat Diana Baron.

Tim Bergling a suferit în trecut de pancreatită acută, parțial din cauza consumului excesiv de alcool. În anul 2016, Avicii a anunțat că se retrage din activitatea muzicală, iar ultimul său concert a fost susținut la Ushuaia Ibiza Beach Hotel.
 
Avicii a fost un pionier al mișcării electronice Dance, obținând două premii acordate de MTV, o distincție Billboard și două nominalizări Grammy. Cel mai mare hit al său a fost "Le7els".

În 2011 a debutat cu megahit-ul "Levels", iar de atunci a lansat piese cunoscute de publicul larg, precum "Wake Me Up", "Hey Brother", "You Make Me" și "Waiting For Love".

A lansat două albume de studio, unul în 2013, iar altul în 2016. Avicii a fost, de asemenea, votat pe locul 3 în Topul anual al revistei DJ Magazine în 2012, iar în 2013 a primit două nominalizări la premiile Grammy.

Avicii a susținut un concert și în România, în 2015, în cadrul festivalului Untold, din Cluj.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău