A murit actorul american, Robert Conrad

  • 09 Februarie 2020 12:35
A murit actorul american, Robert Conrad

Robert Conrad, actor american cunoscut pentru rolurile din serialele de televiziune "The Wild Wild West" și "Baa Baa Black Sheep", a murit la vârsta de 84 de ani, a anunțat presa americană sâmbătă, citându-l pe purtătorul de cuvânt al familiei Conrad, Jeff Ballard, informează Agerpres.

După ce a lucrat ca lăptar, apoi a cântat într-un club de noapte, cariera sa a fost lansată în 1959, când s-a alăturat spectacolului de televiziune "Hawaiian Eye", după ce s-a mutat la Los Angeles, relatează AFP.

Între 1965 și 1969, el a jucat rolul agentului serviciilor secrete americane James T. West în serialul "The Wild Wild West", un western plin de anacronisme voluntare a cărui acțiune se derulează după Războiul civil american (Războiul de secesiune) și care a fost un mare succes.

Acest serial a servit drept bază pentru "Wild Wild West" (1999), unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată, în care Will Smith îl întruchipează pe agentul James T. West.

Robert Conrad a devenit celebru în 1976 cu serialul "Baa Baa Black Sheep" în care l-a jucat pe maiorul ''Pappy" Boyington în fruntea unei escadrile a marinei americane, tipi duri care pilotau avioane de vânătoare Corsair în timpul războiului cu Japonia.

Renunța cu plăcere la dubluri, ceea ce a făcut ca în timpul filmării unui episod din "The Wild Wild West" să se rănească căzând de la mai mult de patru metri pe o podea de ciment.

În ciuda eforturilor lor, producătorii, care se temeau de o vătămare gravă a actorului lor vedetă, nu au reușit niciodată să-l descurajeze să-și execute propriile cascadorii.

Ultima apariție a lui Robert Conrad într-un film a fost în 2002.

Robert Conrad avea opt copii și 18 nepoți, potrivit People.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:73 %
Vint:4,63 m/s
Sun
20
Mon
22
Tue
22
Wed
24
Thu
21
Arhivă Radio Chișinău