A început procesul de organizare a licitației privind oferirea statutului de producător eligibil mare de energie eoliană și solară

  • 27 Mai 17:21
A început procesul de organizare a licitației privind oferirea statutului de producător eligibil mare de energie eoliană și solară

Ministerul Energiei a demarat procesul de organizare a licitației privind oferirea statutului de producător eligibil mare pentru proiectele de energie din surse regenerabile, eoliană și solară.

Comisia de licitații s-a întrunit în prima ședință și  în scopul promovării participării active a mediului de afaceri și implicării acestuia în procesul de elaborare a documentației de licitație a decis publicarea proiectului documentației de licitație pe pagina oficială a Ministerului Energiei. Aceasta poate fi consultată pe linkul următor: Documentația de licitație, în partea de jos a paginii, după Calendarul licitațiilor, scrie Bizlaw.md.

Persoanele interesate sunt încurajate să expună opiniile și sugestiile pe marginea documentației de licitație, prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail [email protected] până în data de 4 iunie.

Totodată, pentru a facilita dialogul dintre potențialii investitori și membrii Comisiei de Licitații, în data de 31 mai se vor desfășura consultările publice pe marginea proiectelor documentației de licitație.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
31,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:4,63 m/s
Sun
27
Mon
24
Tue
22
Wed
23
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău