A început înscrierea la concursul Premiul municipal pentru tineret

  • 28 Octombrie 2017 15:38
A început înscrierea la concursul Premiul municipal pentru tineret Sursa: timpul.md

Tinerii cu vârstele cuprinse între 18 și 35 de ani, cu capacități native, spirite inovatoare și performanțe deosebite sunt îndemnați să se înscrie în concursul pentru Premiul municipal pentru tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii și artelor, activism civic, ediția 2017, transmite IPN.

Premiul este instituit de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău. Pot concura și colective de autori, însă formate din nu mai mult de cinci persoane. Dreptul de a înainta lucrări și candidați pentru participare la concurs se oferă organelor de conducere ale Academiei de Științe a Moldovei, instituțiilor de învățământ superior, consiliilor tinerilor savanți din cadrul instituțiilor de cercetări științifice și uniunilor de creație. De asemenea, organizațiilor neguvernamentale de tineret, ziarelor și revistelor de profil, secțiilor pentru problemele tineretului și sportului ale organelor administrației publice locale.

Dosarele trebuie să conțină: CV-ul, analiza lucrărilor, recenzii, alte informații despre lucrările și candidații propuși pentru participare la concurs. Dosarele, în două exemplare, vor fi depuse  la secția educație și tineret a DGETS, pe adresa: mun. Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei, 99, bir.14. Telefoane de contact: ( 022) 222-740, 068084742. Formularele de aplicare pot fi expediate la adresa de e-mail: [email protected]. Regulamentele și formularele pot fi găsite aici.

Data limită de prezentate a dosarelor este 30 octombrie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Câțiva nori
Umiditate:98 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău