A fost stabilită identitatea a două din cele trei persoane decedate într-un accident de circulație la Vinița, Ucraina

  • 08 Februarie 2019 16:27
A fost stabilită identitatea a două din cele trei persoane decedate într-un accident de circulație la Vinița, Ucraina

UPDATE Cele patru persoane rănite în accident au fost internate în spitalul Clinic nr.2 din Vinița. Din cele trei persoane decedate, a fost stabilită identitatea a două victime, o femeie de 26 de ani și un bărbat de 44 de ani. Ofițeri IGSU au plecat în Ucraina pentru a efectua procedurile necesare de repatrie a corpurilor neînsuflețite, potrivit IPN. Din imaginile de la locul accidentului, postate de portalul vn.20minut.ua, se vede că microbuzul, cu numere de înmatriculare de Ungheni, a intrat în plin într-un camion parcat pe marginea drumului. Șoferul microbuzului are 28 de ani. Victimele accidentului sunt o tânără de 26 de ani, un bărbat de 43 de ani, iar a treia persoană nu a fost deocamdată identificată. Patru persoane cu vârsta cuprinse între 24 și 58 de ani au fost spitalizate, potrivit IPN. Microbuzul se îndrepta din Moldova către Federația Rusă. Accidentul s-a produs în jurul orei 03.00.

Trei cetățeni ai Republicii Moldova au murit, iar patru au suferit diverse traumatisme, după un accident petrecut noaptea trecută în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina. Persoanele se aflau într-un microbuz, cu 12 pasageri la bord, care s-a ciocnit cu un autocamion, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General Pentru Situații de Urgență.  

La Chișinău, Guvernul a creat o celulă de criză, va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în comun cu autoritățile va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate, dar și va aduce în Republica Moldova persoanele care s-au ales cu traumatisme în urma accidentului. IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 -50 -32 pentru informații suplimentarea rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău