A fost reținut un bărbat bănuit de organizarea unei contrabande cu valută de peste 180 de mii de dolari

  • 12 Aprilie 13:30
A fost reținut un bărbat bănuit de organizarea unei contrabande cu valută de peste 180 de mii de dolari

Serviciul Vamal și Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță reținerea unui bărbat bănuit că ar fi organizatorul contrabandei cu peste 180 mii dolari din Ucraina, la postul vamal Vulcănești, de la sfârșitul lunii martie.

Potrivit unui comunicat al Serviciului Vamal, bărbatul cu vârsta de 32 de ani a fost supus perchezițiilor – la domiciliul și în mijloacele de transport ale acestuia. Urmează ca PCCOCS să solicite aplicarea arestului preventiv în privința învinuitului, care anterior a fost cercetat și pentru huliganism și pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate.

În ceea ce-i privește pe ceilalți patru bărbați care au tăinuit banii în vamă, aceștia continuă să fie investigați în stare de arest preventiv, timp în care beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii. Măsura a fost dispusă urmare a contestării de către PCCOCS la Curtea de Apel Chișinău a refuzului demersului procurorilor de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău